Transport gratuit

Transport gratuit la comenzi de peste 500 de lei.

A A A

Livrare si plata

Pentru alte situatii decat cele prezentate mai jos va rugam sa ne contactati telefonic sau pe e-mail la office@maxytuning.ro

Livrarea produselor

 • E-mail de confirmare: dupa ce ai plasat comanda vei primi un email de confirmare cu produsele comandate si datele tale (nume, telefon, adresa etc).

 • Contact telefonic: vei fi contactat telefonic de catre un operator pentru a va comunica dispnibilitatea produselor si termenul de livrare.

 • Livrare:

  • TRANSPORT FAN COURIER

   Livrare produselor se face la adresa de livrare (din usa in usa). Coletul ajunge la destinatie in 24 ore oriunde in Romania. Pentru localitatile care nu se afla in reteaua de distributie FAN COURIER se calculeaza un cost suplimetar pe km(0.96 LEI/KM), in functie de distanta pana la cel mai apropiat oras din lista.

  • TRANSPORT FAN COURIER - cu verificare colet la livrare

   Anumite produse pe care le consideram fragile si pe care alegeti sa le cumparati prin Fan Courier le vom trimite cu optiunea "Verificare colet inainte de livrare " pentru care este un cost aditional de 3 lei/expeditie. Clientul are posibilitatea de a desface si verifica integritatea produselelor inainte de achita coletul si in cazul sesizarii unor nereguli refuzul de a ridica coletul.

  • Serviciul Posta Romana (PRIORI POST) este disponibil in 743 de localitati din Romania. Produsele ajung la destinatie in aproximativ 2-3 zile.


   Timpul de livrare se refera la perioada de transport, perioada de procesare a comenzilor este de doua zile (de obicei o singura zi). Coletul va fi adus la adresa de livrare de catre curier (postas) o singura data. Daca acesta nu va gaseste la adresa respectiva, are obligatia sa va lase o chitanta cu care trebuie sa va duceti la posta de care apartineti, sa achitati contravaloarea coletului si sa-l ridicati.


  Produsele vor fi ambalate corespunzator, astfel incat sa fie protejate pe parcursul transportului, si sunt asigurate pe tot parcursul transportului pana la livrare. 

Cum platesc ?

Plata produselor se poate face in urmatoarele moduri:

 • Cash la magazinul S.C. Damirdam S.R.L. din Str. Ana Ipatescu,Nr.1, Slobozia, Judetul Ialomita

 • Ramburs :

  Produsele pot fi achizitionate prin sistem ramburs, plata facandu-se la livrare, curierului care a adus comanda.

  Serviciile de transport folosite de compania noatra sunt: FAN COURIERPRIORI POST.

  Posta Romana (PRIORIPOST):

  In cazul localitatilor resedinta de judet livrarea se face la adresa dupa ce ati fost contactat telefonic. Plata se va face in momentul inmanarii coletului.

  In cazul localitatilor care nu sunt resedinta de judet , coletul nu va fi adus la adresa de livrare de catre curier (postas) ci veti primi in cutia postala un aviz prin care sunteti informat ca aveti un colet si Oficiul Postal de unde il puteti ridica . Plata se va face la oficiul postal in momentul ridicarii coletului.

  FAN COURIER:

  Coletul va fi adus la adresa de livrare de catre curier. Daca acesta nu va gaseste la adresa respectiva, are obligatia de a va contacta telefonic pentru a stabili impreuna cu dumneavoastra adresa de livrare.

   

 • Plata in avans prin transfer bancar

  Date de identificare :

  SC DAMIRDAM SRL – RO18662841 J21/227/2006 SLOBOZIA, JUD. IALOMITA

  CONT BANCAR: RO85CECEIL0130RON0529015 deschis la CEC BANK SA sucursala Slobozia

  Daca alegeti aceasta metoda de plata, dupa confirmarea comenzii veti primi la adresa de e-mail indicata de dvs o factura proforma cu toate datele necesare efectuarii platii si care are un termen de plata de 3 zile lucratoare de la emiterea facturii. Pentru produsele care au statusul pe comanda sau nu au status factura proforma se va emite in momentul intrarii acestora in stocul SC DAMIRDAM S.R.L.

  In cazul platii in avans prin virament bancar, termenul de expedierea coletelor se face in momentul intrarii intregii sume in contul S.C. Damirdam S.R.L.Costuri transport (toate preturile sunt exprimate in RON si contin TVA)

Posta Romana (PrioriPOST)

In cazul coletelor trimise prin Posta Romana:

 • Cu ramburs: Costul de transport al coletului este 15 lei pentru primul kg. Coletele mai mari de 1kg se taxeaza suplimentar cu 1 leu / kg.

 • Fan Courier:

  In cazul coletelor trimise prin FanCourier:

 • Colet cu ramburs: Costul de transport al coletului este 19 lei pentru primul kg. Coletele mai mari de 1kg se taxeaza suplimentar cu 1.2 RON / kg.

 • Plic cu ramburs : Costul de transport al coletului este 16 lei. Acest tip de expeditie trebuie sa se incadreze in limita a 1 kg.

 • Optiunea Deschidere la Livrare de la FanCourier – 3 lei / expeditie.

  Aceasta optiune va permite deschiderea coletului inainte de a face plata pentru acesta si va da posibilitatea refuzului in cazul observarii unor deterioarari rezultate in urma transportului sau in cazul necocordantei produselor cu cele inscrise in factura.

  Costul acestei optiuni se adauga la costul categoriei la care se incadreaza coletul dvs.

Important: Nu garantam termenele de livrare ale transportatorilor nostri , acestea sunt doar orientative.

Accesorii auto Adauga site in top online