Transport gratuit

Transport gratuit la comenzi de peste 500 de lei.

A A A

Cum Comand

Cum Comand?

Cum aleg produsele?
Navigheaza pe site folosind meniul din stanga, studiaza produsele si preturile si dupa ce ai gasit produsul care ti se potriveste apasa pe butonul ADAUGA IN COS pentru a adauga produsul in cosul de cumparaturi.

Cosul de cumparaturi

In cosul de cumparaturi apar produsele comandate, pretul pentru fiecare produs in parte cat si costul transportului si totalul general. Aici poti sa modifici cantitatea pentru fiecare produs in parte, dupa care apesi butonul Actualizeaza cosul. Daca vrei sa comanzi mai multe produse poti folosi direct meniul din stanga. Daca doresti sa finalizezi comanda, foloseste butonul Inainte.

Datele personale

Pentru a finaliza comanda este necesar sa te autentifici. In pagina urmatoare, dupa ce ai apasat pe butonul Trimite comanda, daca ai mai comandat de la noi, introdu user-ul si parola si apasa butonul Autentificare iar daca este prima ta comanda la noi introdu un user si noua ta parola de 2 ori alaturi de datele necesare pentru expeditie pentru a crea un cont nou.

Ultimul pas reprezinta alegerea metodei de plata dupa care apasa butonul Trimite comanda.


Detalii finale comanda

In ultima pagina, sunt afisate datele personale necesare expedierii comenzii si cosul de cumparaturi.
In orice moment daca intampini probleme sau erori in efectuarea comenzii, contacteaza-ne prin telefon sau email.

Reguli de confidentialitate: HUSECAPOTA-PARVANTURI.RO respecta legile in vigoare privind confidentialitatea datelor. HUSECAPOTA-PARAVANTURI.RO se angajeaza sa nu transmita datele personale ale utilizatorilor site-ului catre terti si sa le foloseasca numai in scopul stabilirii contactului cu clientii sai precum si in scopul informarii acestora asupra aspectelor legate de functionarea site-ului si a ofertelor acestuia. HUSECAPOTA-PARAVANTURI.RO nu incurajeaza SPAM-ul, nu furnizeaza adresa dumneavoastra de e-mail unor terte persoane fizice sau juridice.

 

Accesorii auto Adauga site in top online